Pikes Peak Community College

Project Description

This renovation work to the reception area and room S102 at the Downtown Studio included:

  • Removal of approximately 90 square feet of hallway partition wall
  • Removal of all built-in cabinets and countertops in reception area
  • Metal stud framing and drywall work for the infill of one door opening, and the relocation of a hallway door
  • Insulating approximately 135 square feet of existing partition wall
  • Construction of one new partition wall across computer alcove
  • Installation of two new 3′x7′ door with frame and hardware to match the existing
  • Furnishing and installation of one new 4′ x 3′ borrow lite in the new partition wall
  • Painting of the new partition wall, door, frame and borrow lite
  • Painting of all existing walls in the reception area and room S102
  • Painting of all new drywall partitions and infill
  • Painting two new doors and frames
  • Patching and repairing of flooring
  • Installation of one new 2’×4’ light fixture with acrylic lens
  • Installation of one new light switch to control the two lights in the office area

Client

Pikes Peak Community College

Location

Colorado Springs, CO

Delivery Method

Design/Bid/Build

Category

education, renovation / interior

Share This